طرز تهیه کوکو مرغ


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۲

clapping

۰

cooking

۰

کوکو مرغ

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


کوکو مرغ یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که از کوکوهای جدید محسوب می شود. کوکوی مرغ یکی از غذاهایی است که مانند دیگر کوکوها می توانید آنرا به عنوان یک شام یا ناهار سبک و فوری تهیه و سرو کنید.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت
۴۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا سینه مرغ و سیب زمینی ها را به صورت جداگانه به همراه مقداری آب داخل دو قابلمه کوچک بریزید ، برای پخت مرغ سینه را به همراه کمی نمک و زردچوبه ۱ عدد پیاز چهار قاچ شده و ۱ به سیر داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا سینه مرغ پخته شود. سیب زمینی ها را نیز داخل آب ریخته تا آبپز شوند سپس بعد از پخت سیب زمینی را پوست بگیرید و بگذازید تا خنک شوئ. سینه مرغ را نیز بعد از پخت از آب مرغ خارج کنید.

مرحله 2

در مرحله بعد یک کاسه مناسب و جادار انتخاب کنید و سینه مرغ و سیب زمینی ها را داخل کاسه رنده کنید. سیر ها و پیازها را به صورت جداگانه رنده کنید و با فشار دست آبشان را بگیرید سپس به کاسه حاوی مرغ و سیب زمینی اضافه کنید. جعفری را هم به صورت ساطوری خرد کنید و به کاسه اضافه کنید. توجه داشته باشید که اضافه کردن جعفری اجباری نیست ولی این کار باعث می شود کوکو خوش طعم تر شود. در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید.مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله 3

در مرحله بعدی تخم مرغ ها را داخل یک کاسه کوچک به خوبی مخلوط کنید سپس به باقی مواد اضافه کنید و مجددا مواد را به خوبی ورز دهید تا مایه کوکو منسجم و یکدست شود.

مرحله 4

پس از اینکه مایه کوکو آماده شد یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کوکو بردارید و مانند کوکو سیب زمینی به آن شکل دهید ، سپس در آرد سوخاری بغلتانید و داخل روغن بیندازید. برای قالب زدن کوکو ها می توانید از قالب فلافل هم استفاده کنید. پس از اینکه یک سمت کوکوها سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در پایان کوکوها را به همراه گوجه فرنگی، خیارشور و نان سرو کنید.

نکات و یادداشت ها

شما می توانید سینه مرغ را به صور خام چرخ کنید و با مواد اضافه کنید. می توانید مرغ را به صورت ریش ریش بسیار ریز در بیاورید - آب مرغ را دور نریزید و برای تهیه سوپ و استاک مرغ استفاده کنید - می توانید برای خوش رنگ شدن کوکو مرغ کمی زغفران سائیده شده به مواد اضافه کنید - بهتر است کوکو ها را بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی خارج شود - شما به دلخواه می توانید کوکو را در پودر سوخاری نغلطانید و مستقیم داخل تابه سرخ کنید - اگر زمان دارید می توانید مواد کوکو را ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار انسجام بیشتری پیدا کند - اگر تخم مرغ ها را خوب بزنید کوکو پف خوبی خواهد کرد - به دلخواه می توانید از ذرت یا هویج خرد شده نیز در تهیه این کوکو استفاده کنید - به دلخواه ۱ ق غذا خوری پیازچه خرد شده نیز می توانید به مواد فوق اضافه کنید.
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی کوکو مرغ

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۲۰.۸۰ - %
چربی کل ۳.۷۰ - %
    چربی اشباع شده ۱.۰۲ - %
    چربی ترانس ۰.۵۱ - %
کلسترول ۵۷.۹۰ - %
سدیم ۱۸۵.۵۴ ۱۲ %
کربوهیدرات کل ۱۲.۳۰ ۹ %
    فیبر رژیمی ۱.۰۶ - %
    قند ۱.۹۹ - %
پروتئین ۹.۴۵ ۱۷ %
ویتامین A ۸۹.۲۶ ۱۰ %
کلسیم ۲۱.۵۹ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.