تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۱
۰
۰
ناچو یک غذای فست فودی مکزیکی است که به راحتی و در فر طبخ می شود. در این غذا علاوه بر گوشت از لوبیا قرمز و ذرت نیز استفاده شده است که لوبیا قرمز سرشار از ویتامین و پروتئین است و این غذا را خوشمزه و در عین حال مقوی می کند.
مرحله 1
برای تهیه ناچوی خوشمزه و مخصوص مکزیکی با گوشت چرخ کرده در ابتدای کار، لوبیا را شسته و از قبل خیس می کنیم. سپس با کمی آب درون قابلمه می ریزیم تا به طور کامل پخته شود. سپس آبکش کرده و کنار می گذاریم.
مرحله 2
در این مرحله پیازچه و گشنیز را شسته و به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای هم جدا گانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. حالا یک تابه مناسب برداشته و با کمی روغن زیتون روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله 3
روغن که داغ شد، گوشت چرخ کرده را درون آن می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود و تفت داده شود. پیازچه و گشنیز را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا بو و عطر آن خارج شود. فلفل دلمه ای ها را هم اضافه کرده و با گوشت تفت می دهیم.
مرحله 4
وقتی همه مواد تفت داده شد، فلفل و نمک را اضافه کرده و با کمی آب می گذاریم تا بپزد. وقتی پخت، لوبیا و ذرت پخته شده را به آن اضافه کرده و کمی زمان می دهیم تا کامل بپزد. چیپس ترتیلا آماده را درون ظرف مناسب می چینیم.
مرحله 5
سپس مواد را روی آن ها می ریزیم. یک لایه پنیر موزارلا را هم روی آن ریخته و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد. وقتی کامل پخته شد و روی آن طلایی شد، کمی پیازچه خرد شده روی آن می ریزیم و سرو می کنیم.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۷۹.۸۳ | - % |
چربی کل | ۹.۳۱ | - % |
چربی اشباع شده | ۳.۳۲ | - % |
چربی ترانس | ۰.۱۵ | - % |
کلسترول | ۳۳.۴۴ | - % |
سدیم | ۳۲۸.۹۱ | ۲۲ % |
کربوهیدرات کل | ۱۱.۵۰ | ۹ % |
فیبر رژیمی | ۲.۰۰ | - % |
قند | ۱.۳۵ | - % |
پروتئین | ۱۳.۲۱ | ۲۴ % |
ویتامین A | ۱۹۳.۱۰ | ۲۱ % |
کلسیم | ۷۴.۰۸ | ۷ % |
نظرات