نخود پلو

نخود پلو

نخود پلو یکی از غذاهای معروف ترکی می باشد که در شهر ترکیه محبوببت بسیاری دارد، این غذای خوشمزه در اصل با مرغ ریش ریش شده طبخ می شود ولی نخود پلو را با گوشت خورشتی یا چرخ کرده و یا ساده نیز می توان تهیه کنید. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت:

۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی نخود پلو

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا مرغ را با پیاز و برگ بو فلفل سیاه و نمک داخل قابلمه ریخته و مقداری رو آن آب می ریزیم و روی حرارت گذاشته تا مرغ پخته شود سپس مرغ را ریش ریش کرده و کنار می گذاریم.

مرحله 2

نخود را که از شب قبل خیس کرده و چند بار آبش را عوض کردیم داخل قابلمه می ریزیم و کمی نمک اضافه می کنیم و می گذاریم تا پخته شود ( می توانید از زودپز و یا کنسرو نخود حاضری برای سریع تر شدن مراحل پخت استفاده کنید).

مرحله 3

برنج را با مقداری آب و نمک از قبل خیس کنید روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد در همین حین نخود ها را به برنج اضافه و مخلوط می کنیم سپس آبکش کرده و ته قابلمه کره ریخته و ته دیگ مورد نظر می گذاریم و نخود پلو را بمدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه دم می گذاریم سپس در ظرف سرو کشیده و کنارش مرغ ها ریش ریش شده را اضافه می کنیم . نوش جان