بد نیست بدانید که ساندویچ فیله مرغ در جنوب شهر آتلانتا به عنوان یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه معرفی شده است. پس شما هم دست به کار شوید و این ساندویچ را در منزل تهیه کنید که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. در ادامه دو دستور تهیه برای این ساندویچ گفته شده است. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۹۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۲ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
سینهی مرغ را از وسط به دو قسمت نازکتر برش دهید و آن را درون یک کاسه بگذارید. ۲ پیمانه آب،۳ قاشق غذا خوری نمک و ۲ قاشق غذا خوری شکر را به آن اضافه کنید. در کاسه را ببندید و آن را به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
مرحله 2
پاپریکا، فلفل هندی و مقداری فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک با یکدیگر ترکیب کنید.
مرحله 3
شیر و تخم مرغ را در یک کاسه با هم ترکیب کنید و خوب بزنید.
مرحله 4
آرد، شیر خشک، پودر سوخاری و نمک و شکر باقی مانده را با یکدیگر ترکیب کنید و دو قاشق غذاخوری از مایع شیر را به آن اضافه کنید تا آردها کمی مرطوب شوند.
مرحله 5
یک تابه روی حرارت بگذارید و روغن بادام زمینی را درون آن بریزید.
مرحله 6
سینهی مرغ را از آب جدا کنید و روی دستمال مخصوص آشپزخانه بگذارید تا آب آن گرفته شود سپس پاپریکا، فلفل هندی و مقداری فلفل سیاه روی آن بپاشید.
مرحله 7
سینه مرغ را ابتدا درون ظرف شیر بزنید و سپس در ظرف آرد بگذارید تا دو طرف آن با آرد آغشته شود.
مرحله 8
دو طرف سینهی مرغ را درون تابه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. سپس آن را روی دستمالهای روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
مرحله 9
نان همبرگر را از وسط باز کنید و داخل آن را روی تابه با حرارت بگذارید تا برشته شود. سپس روی آن کره بمالید و کاهو یا خیارشور و یا گوجه بسته به ذائقهی خودتان روی نان بگذارید.
مرحله 10
سینه مرغ سرخ شده را به نان اضافه کنید و روی آن را با تکهی دیگر نان بپوشانید.
نظرات