آش سبزی

آش سبزی

آش سبزی یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روش های متفاوتی طبخ می شود. این آش خوشمزه از آش های محسوب می شود که بر خلاف دیگر آش ها به عنوان صبحانه سرو می شود. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت:

۱۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی آش سبزی

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه آش سبزی خوشمزه ابتدا نخود و لوبیا سفید را از سب قبل در یک آب می خیسانیم تا نفخ شان گرفته شود. برای شروع نخود و لوبیا سفید را آبکشی می کنیم و به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم تا بپزند.

مرحله 2

یک ساعت که از پخت لوبیا سفید و نخود گذشت عدس را که از ۲ ساعت قبل خیسانده ایم اضافه می کنیم. چون عدس زودتر می پزند اگر همزمان با نخود و لوبیا سفید انرا به قابلمه اضافه کنیم بیش از حد پخته می شود و له می شود.

مرحله 3

گوشت را به همراه یکی از پیازها و مقداری زردچوبه و فلفل قرمز و یک لیتر آب داخل یک قابلمه جداگانه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. برنج را هم می خیسانیم و به مدت یک ساعت به صورت جداگانه در قابلمه ای که برای پخت آش در نظر گرفته ایم می پزیم.

مرحله 4

در این مرحله سبزی آش را خرد می کنیم و کنار می گذاریم. پس از اینکه حبوبات پختند آنها را به همراه سبزی آشی به قابلمه حاوی برنج اضافه می کنیم. پس از اینگه گوشت پخت آنرا از قابلمه خارج می کنیم و استخوان هایش را جدا می کنیم.

مرحله 5

حالا گوشت را به خوبی می کوبیم تا بافتش کاملا له شود سپس به همراه آب گوشت به قابلمه آش اضافه می کنیم. در یک تابه کوچک پیاز باقیمانده را به همراه کمی روغن تفت می دهیم سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله 6

مواد را خوب تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود سپس به قابلمه آش اضافه می کنیم. حالا آش را به خوبی مخلوط می کنیم سپس یک سوم از آش را داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و به خوبی می کوبیم تا کاملا پوره شود.

مرحله 7

سپس آش پوره شده را به قابلمه اصلی آش بر می گردانیم و اجازه می دهیم آش با حرارت ملایم جا بیفتد. پس از اینکه آش جا افتاد آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کرده و سرو می کنیم.