سالاد برنج قهوه ای و سبزیجات یک شام ایده آل برای فصل گرما هست یک غذای خوشمزه بدون گوشت و سبک این سالاد کمی ترش هست اگه ترجیح میدین ملس باشه می تونید کمی بیشتر شکر اضافه کنید. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۲۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۸ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
مواد اولیه را آماده کنید. 3.5 پیمانه برنج قهوه ای را از قبل بپزید و صبر کنید تا کاملا خنک بشه بعد به سراغ خرد کردن سبزیجات و باقی مراحل بروید. هویج و نخود فرنگی برفی و ذرت باید برای 2 دقیقه بپزه بهتره سبزیجات رو درون آب جوش بریزید و بعد از 2 دقیقه با آب سرد آبکش کنید تا پخت متوقف بشه.
مرحله 2
در یک کاسه کوچک 1/4 پیمانه روغن کنجد ، 1 قاشق مرباخوری نمک ، 1/2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه ، 1 قاشق مرباخوری شکر و 1 قاشق غذاخوری سرکه انگور یا خرما را با هم مخلوط کنید.
مرحله 3
برنج باید کاملا خنک شده باشه اگه 3.5 پیمانه برنج قهوه ای را بپزید 4 پیمانه برنج پخته خواهید داشت . برنج را درون یک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط روغن و چاشنی رو به برنج اضافه کنید و هم بزنید تا تمام برنج طعم دار بشه.
مرحله 4
سبزیجات خرد شده را به برنج اضافه کنید . بهتره هویج ، ذرت و نخود فرنگی برفی(غلاف نازک و کوچک نخود فرنگی ) کمی پخته بشه تا نرم باشه . کرفس و فلفل دلمه ای رنگی نیاز به پخت نداره.
مرحله 5
1/4 پیمانه سرکه برنج را به برنج کم کم اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا سرکه یکنواخت پخش بشه پیازچه های خرد شده را هم اضافه کنید و کمی هم جعفری تازه هنگام سرو روی سالاد برنج قهوه ای بریزید.
نظرات