طرز تهیه کورن داگ


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۱

clapping

۰

cooking

۰

کورن داگ

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


“کورن داگ” یک غذای ویژه و پرطرفدار آمریکایی است که با ذائقه ی ما ایرانی ها سازگاری دارد.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا کاسه ای بردارید و آرد ذرت ، آرد، نمک ، بکینگ پودر و شیر را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ ها را در ظرف هم بزنید و به مواد اضافه کنید تا سس غلیظی حاصل شود.

مرحله 2

هات داگ ها و پنیرها را به طور جداگانه سیخ بزنید ، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود.

مرحله 3

سپس هات داگ و پنیر را در موادی که آماده کرده اید فرو کرده و در روغن سرخ کنید.

مرحله 4

کورن داگ ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس قرمز و سس خردل سرو نمایید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی کورن داگ

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۲۷۵.۱۶ - %
چربی کل ۱۸.۵۵ - %
    چربی اشباع شده ۶.۲۶ - %
    چربی ترانس ۰.۴۳ - %
کلسترول ۸۶.۳۱ - %
سدیم ۵۳۶.۰۸ ۳۶ %
کربوهیدرات کل ۱۷.۶۲ ۱۴ %
    فیبر رژیمی ۰.۹۳ - %
    قند ۱.۲۰ - %
پروتئین ۱۰.۱۷ ۱۸ %
ویتامین A ۲۲۶.۲۵ ۲۵ %
کلسیم ۲۸۹.۷۶ ۲۹ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.