طرز تهیه کوکو تره


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱

clapping

۰

cooking

۰

کوکو تره

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


کوکو تره یکی از جذاب ترین و خوشمزه ترین کوکوهاست که بسیار راحت تهیه میشه. روش تهیه این کوکو تقریبا شبیه به کوکو سبزی هست ولی طعم تندتر و هیجان انگیزتری داره. این کوکو به کوکو سبزی تبریزی یا کوکو تره تبریز هم معروفه که میشه اسفناج و پیازچه هم بهش اضافه کرد. بستگی به انتخاب خودتون داره که دوست دارین اون رو چطوری سرو کنین.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۱۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۳ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا تره ها را خوب تمیز کنید، قسمت های اضافه را بگیرید و سپس تمام سبزی را چند مرتبه بشویید. حالا آن ها را روی یک پارچه تمیز یا در یک سبد بریزید تا آبشان گرفته شود.

مرحله 2

تره ها را به کمک یک چاقوی تیز خرد کنید. هر چه برش ها ریزتر باشد کوکوی شما ظاهر بهتری خواهد داشت.

مرحله 3

حالا تره های خرد شده را در کاسه مناسبی بریزید. آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید. هر ادویه دلخواه دیگری که دوست دارید هم میتوانید در این مرحله اضافه کنید.

مرحله 4

در این مرحله از تهیه کوکو تره کوهی باید تخم مرغ ها را اضافه کرده و با مواد کوکو بهم بزنید. میتوانید برای اطمینان از سالم بودن تخم مرغ ها آن ها را در ظرف دیگری بشکنید و بعد به مواد کوکو اضافه کنید.

مرحله 5

مایع کوکو باید غلظتی مشابه عکس زیر داشته باشد. اگر احساس می کنید تخم مرغ آن کم است میتوانید یک عدد تخم مرغ دیگر به آن اضافه کنید.

مرحله 6

یک ماهیتابه نچسب با اندازه مناسب را روی حرارت بگذارید. مایع کوکو را در ماهیتابه بریزید و آن را تخت کنید. طوری که تمام سطح ماهیتابه پوشانده شود.

مرحله 7

حرارت گاز باید ملایم باشد تا کوکو به خوبی پخته شود. پس از چند دقیقه کوکو را برگردانید تا سمت دیگر آن هم سرخ شود. کوکو تره فرنگی را به همراه کاهو، گوجه فرنگی، نان و سالاد نوش جان کنید.

نکات و یادداشت ها

در صورت تمایل میتوانید به این کوکوی خوشمزه مقداری زرشک و گردوی خرد شده هم اضافه کنید. اگر دوست ندارید گردو زیر دندان احساس شود میتوانید از پودر آن استفاده کنید. زرشک را باید در همان مرحله ای که به مواد کوکو ادویه می زنید، اضافه کنید تا به خوبی با آن ترکیب شود - برای تهیه کوکوی تره به صورت قالبی میتوانید مایع کوکو را داخل قالب مورد نظر بریزید. سپس باید قالب کوکو در فر قرار بگیرد تا خوب پخته شود. فقط به خاطر داشته باشید که قالب مورد نظر حتما باید چرب شده باشد تا کوکو به آن نچسبد - به جای آرد میتوانید یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر و یا پودر سبوس برنج، آرد جوانه گندم و پودر سوخاری به مایع کوکو تره فرنگی اضافه کنید - کوکوی تره و اسفناج و کوکو تره و پیازچه دو نوع محبوب این کوکو هستند که البته پیازچه طعم تندتری به آن می دهد. به همین خاطر برای کسانی که طعم های تند را می پسندند، مناسب تر است - اگر دوست دارید ضخامت کوکوهایتان بیشتر باشد باید از تخم مرغ های بیشتری استفاده کنید که مقدار پف آن را زیاد کنند - اضافه کردن سیر به مواد کوکوی تره کوهی میتواند آن را خوش عطر تر کند. فقط باید سیرهای خام و تازه را رنده کرده یا خیلی ریز خرد کنید تا با اندازه سبزی ها متناسب بوده و زیر دندان احساس نشود. حدودا دو یا سه حبه سیر کافی است و بیشتر از این مقدار نیاز نیست - این غذا مشابه با یک غذای ترکیه ای است که موجوَر نام دارد. تنها تفاوت این دو کوکوی تره در این است که در موجور از مقداری شوید به همراه تره استفاده می شود.
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی کوکو تره

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۲۲۰.۹۱ - %
چربی کل ۱۶.۰۶ - %
    چربی اشباع شده ۱.۱۹ - %
    چربی ترانس ۰.۲۷ - %
کلسترول ۹۰.۸۶ - %
سدیم ۲۶۰.۹۹ ۱۷ %
کربوهیدرات کل ۱۵.۶۶ ۱۲ %
    فیبر رژیمی ۱.۹۰ - %
    قند ۴.۲۰ - %
پروتئین ۴.۷۲ ۸ %
ویتامین A ۱۰۳.۸۰ ۱۲ %
کلسیم ۶۰.۷۱ ۶ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات کاربران