کوکو تره یکی از جذاب ترین و خوشمزه ترین کوکوهاست که بسیار راحت تهیه میشه. روش تهیه این کوکو تقریبا شبیه به کوکو سبزی هست ولی طعم تندتر و هیجان انگیزتری داره. این کوکو به کوکو سبزی تبریزی یا کوکو تره تبریز هم معروفه که میشه اسفناج و پیازچه هم بهش اضافه کرد. بستگی به انتخاب خودتون داره که دوست دارین ا ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۱۵ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۳ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
ابتدا تره ها را خوب تمیز کنید، قسمت های اضافه را بگیرید و سپس تمام سبزی را چند مرتبه بشویید. حالا آن ها را روی یک پارچه تمیز یا در یک سبد بریزید تا آبشان گرفته شود.
مرحله 2
تره ها را به کمک یک چاقوی تیز خرد کنید. هر چه برش ها ریزتر باشد کوکوی شما ظاهر بهتری خواهد داشت.
مرحله 3
حالا تره های خرد شده را در کاسه مناسبی بریزید. آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید. هر ادویه دلخواه دیگری که دوست دارید هم میتوانید در این مرحله اضافه کنید.
مرحله 4
در این مرحله از تهیه کوکو تره کوهی باید تخم مرغ ها را اضافه کرده و با مواد کوکو بهم بزنید. میتوانید برای اطمینان از سالم بودن تخم مرغ ها آن ها را در ظرف دیگری بشکنید و بعد به مواد کوکو اضافه کنید.
مرحله 5
مایع کوکو باید غلظتی مشابه عکس زیر داشته باشد. اگر احساس می کنید تخم مرغ آن کم است میتوانید یک عدد تخم مرغ دیگر به آن اضافه کنید.
مرحله 6
یک ماهیتابه نچسب با اندازه مناسب را روی حرارت بگذارید. مایع کوکو را در ماهیتابه بریزید و آن را تخت کنید. طوری که تمام سطح ماهیتابه پوشانده شود.
مرحله 7
حرارت گاز باید ملایم باشد تا کوکو به خوبی پخته شود. پس از چند دقیقه کوکو را برگردانید تا سمت دیگر آن هم سرخ شود. کوکو تره فرنگی را به همراه کاهو، گوجه فرنگی، نان و سالاد نوش جان کنید.
نظرات