سالاد تاکو

سالاد تاکو

سالاد تاکو یک غذای مکزیکی بسیار خوشمزه است که معمولا با گوشت سفید ماهی و یا مرغ سرو می شود ما در اینجا طرز تهیه سالاد تاکو را آموزش می دهیم. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت:

۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۶ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سالاد تاکو

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

برای درست کردن این سالا میتوانید از لوبیا پخته شده هم استفاده نمایید، در این صورت لوبیا را از روز قبل بشویید و خیس کنید ، سپس آن را بپزید و در سالاد استفاده کنید.

مرحله 2

ابتدا لوبیا ، را بوسیله یک چنگال کمی له کنید ، سپس روغن زیتون ، زیره ، پودر چیلی و نمک را افزوده و دوباره با چنگال همه مواد را هم زده و آن ها را له کنید تا به شکل خمیر دربیاید.

مرحله 3

مواد بالا را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را داخل یک نان ترتیلا قرار دهید، گوجه را ریز خرد کرده و روی هر کدام از لقمه ها مقداری بریزید.

مرحله 4

در آخر برگ های کاهو را روی آن ها قرار دهید.نان را به شکل استوانه ای بپیچید و در کاغذ مومی آشپزخانه بگذارید و دو طرف آن را ببندید. لقمه ها را از وسط برش بزنید و با سالاد انبه سرو کنید

مرحله 5

برای درست کردن سالاد انبه و آواکادو را خرد کرده و در ظرف سالاد بریزید، پنیررا روی آن رنده کرده و میل کنید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.