سالاد تاکو یک غذای مکزیکی بسیار خوشمزه است که معمولا با گوشت سفید ماهی و یا مرغ سرو می شود ما در اینجا طرز تهیه سالاد تاکو را آموزش می دهیم. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت:
۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۶ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
برای درست کردن این سالا میتوانید از لوبیا پخته شده هم استفاده نمایید، در این صورت لوبیا را از روز قبل بشویید و خیس کنید ، سپس آن را بپزید و در سالاد استفاده کنید.
مرحله 2
ابتدا لوبیا ، را بوسیله یک چنگال کمی له کنید ، سپس روغن زیتون ، زیره ، پودر چیلی و نمک را افزوده و دوباره با چنگال همه مواد را هم زده و آن ها را له کنید تا به شکل خمیر دربیاید.
مرحله 3
مواد بالا را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را داخل یک نان ترتیلا قرار دهید، گوجه را ریز خرد کرده و روی هر کدام از لقمه ها مقداری بریزید.
مرحله 4
در آخر برگ های کاهو را روی آن ها قرار دهید.نان را به شکل استوانه ای بپیچید و در کاغذ مومی آشپزخانه بگذارید و دو طرف آن را ببندید. لقمه ها را از وسط برش بزنید و با سالاد انبه سرو کنید
مرحله 5
برای درست کردن سالاد انبه و آواکادو را خرد کرده و در ظرف سالاد بریزید، پنیررا روی آن رنده کرده و میل کنید.
نظرات