تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
۰
۰
سالاد کاپری در واقع یک نوع پیش غذای ایتالیایی می باشد که خیلی راحت و آسان تهیه می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه این سالاد آشنا می شوید.
مرحله 1
گوجه را به شکل اسلایسهای ضخیم برش دهید. پنیر و زیتون سیاه را نیز به صورت اسلایسهای نازک برش بزنید.
مرحله 2
به ترتیب یک اسلایس گوجه، پنیر، ریحان و چند زیتون روی هم قرار دهید، اینکار را تا 3 حلقه گوجهفرنگی تکرار کنید. روی لایه آخر چند برگ ریحان بگذارید. مابقی مواد را نیز به همین شکل آماده کنید.
مرحله 3
سالادهای آماده شده را در فر از قبل گرم شده با حرارت بالا در طبقه پايین برای 2 تا 3 دقیقه قرار دهید تا پنیرها آب شوند.
مرحله 4
سالادهای آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و روغن زیتون الیت، سرکه، نمک و فلفل روی آنها پاشیده و با کمی برگ ریحان تزيین کرده و سپس سرو نماييد.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۰۲.۱۰ | - % |
چربی کل | ۷.۲۹ | - % |
چربی اشباع شده | ۳.۴۱ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۱۷.۵۲ | - % |
سدیم | ۳۳۱.۴۹ | ۲۲ % |
کربوهیدرات کل | ۴.۰۱ | ۳ % |
فیبر رژیمی | ۰.۵۰ | - % |
قند | ۲.۰۵ | - % |
پروتئین | ۵.۶۵ | ۱۰ % |
ویتامین A | ۵۰۹.۴۸ | ۵۷ % |
کلسیم | ۱۲۵.۵۱ | ۱۳ % |
نظرات