طرز تهیه سالاد کاپری


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۳۰

clapping

۰

cooking

۰

سالاد کاپری

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سالاد کاپری در واقع یک نوع پیش غذای ایتالیایی می باشد که خیلی راحت و آسان تهیه می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه این سالاد آشنا می شوید.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۲ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

گوجه را به شکل اسلایس‌های ضخیم برش دهید. پنیر و زیتون سیاه را نیز به صورت اسلایس‌های نازک برش بزنید.

مرحله 2

به ترتیب یک اسلایس گوجه، پنیر، ریحان و چند زیتون روی هم قرار دهید، این‌کار را تا 3 حلقه گوجه‌فرنگی تکرار کنید. روی لایه آخر چند برگ ریحان بگذارید. مابقی مواد را نیز به همین شکل آماده کنید.

مرحله 3

سالادهای آماده شده را در فر از قبل گرم شده با حرارت بالا در طبقه پايین برای 2 تا 3 دقیقه قرار دهید تا پنیرها آب شوند.

مرحله 4

سالادهای آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و روغن زیتون الیت، سرکه، نمک و فلفل روی آن‌ها پاشیده و با کمی برگ ریحان تزيین کرده و سپس سرو نماييد.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سالاد کاپری

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۰۲.۱۰ - %
چربی کل ۷.۲۹ - %
    چربی اشباع شده ۳.۴۱ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۱۷.۵۲ - %
سدیم ۳۳۱.۴۹ ۲۲ %
کربوهیدرات کل ۴.۰۱ ۳ %
    فیبر رژیمی ۰.۵۰ - %
    قند ۲.۰۵ - %
پروتئین ۵.۶۵ ۱۰ %
ویتامین A ۵۰۹.۴۸ ۵۷ %
کلسیم ۱۲۵.۵۱ ۱۳ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.