تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
سالاد لوبیا سیاه یک سالاد بسیار خوشمزه است مخصوصا اگر تا به حال مزه لوبیا سیاه را نچشیده باشد به شما پیشنهاد می کنیم این سالاد را درست کنید.
مرحله 1
یک کاسه بزرگ برداشته و به آرامی لوبیا سیاه، ذرت، پیازچه، فلفل هالاپینیو، گوجه یا فلفل دلمه، آبلیمو و روغن زیتون را مخلوط کنید.
مرحله 2
بعد خیلی آرام آواکادوهای خرد شده را هم در سالاد جای بدهید.
مرحله 3
مواد خرد شده را داخل کاسه بزرگ بریزید.
مرحله 4
نمک و فلفل را اضافه کرده تا سالاد مزه دار شود. حالا به اندازه ای که تعادل اسیدی سالاد حفظ شود کمی شکر روی آن بپاشید.
مرحله 5
سالاد را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.خیلی آرام آواکادوهای خرد شده را هم در سالاد جای بدهید.
مرحله 6
درست قبل از سرو، گشنیز تازه را اضافه کنید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۰۱.۴۸ | - % |
چربی کل | ۳.۹۷ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۶۰ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۰.۰۰ | - % |
سدیم | ۵۲.۵۰ | ۴ % |
کربوهیدرات کل | ۱۳.۹۱ | ۱۱ % |
فیبر رژیمی | ۵.۰۰ | - % |
قند | ۲.۱۱ | - % |
پروتئین | ۴.۱۵ | ۷ % |
ویتامین A | ۶۰۵.۰۳ | ۶۷ % |
کلسیم | ۱۶.۹۱ | ۲ % |
نظرات کاربران