تاکو مکزیکی

تاکو مکزیکی

تاکو غذای مکزیکی خوشمزه از ترکیب مزه های مختلفیه که شما رو به وجد میاره. معمولا تاکو مکزیکی با گوشت های متنوعی تهیه میشه که تاکو ماهی یکی از انواع اون هست. در اصل این غذا با نان ترتیلای ذرت سرو میشه و داخل ساندویچ و روی گوشت، انواع مخلفات رو به همراه پنیر چدار یا پنیر موزارلا قرار میدن تا ترکیب عالی ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۱۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی تاکو مکزیکی

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

یک تابه نچسب با قطر حدودا سی سانتی متری بردارید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه بریزید تا داغ شود. حالا تکه های بزرگ گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. آن ها را با فاصله در روغن بگذارید. و مقداری نمک و فلفل روی گوشت ها بپاشید. اجازه دهید زیر گوشت ها قهوه ای رنگ شوند. حدودا سه دقیقه زمان لازم است. سپس تکه های گوشت را بچرخانید. آن ها را از هم باز کنید تا تمام گوشت به مدت دو دقیقه خوب تفت بخورد.

مرحله 2

سیر تازه را خرد کنید. سپس سیر را به همراه پودر چیلی، زیره و پودر پیاز روی گوشت بریزید و یک دقیقه مواد را با هم تفت دهید. حالا استاک مرغ (آب مرغ) و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید.

مرحله 3

تمام مواد میانی تاکو مکزیکی را روی حرارت ملایم خوب تفت دهید تا حجم سس کم و غلیظ شود. حدودا 3 تا 5 دقیقه برای این کار کافی است.

مرحله 4

تاکو مکزیکی را به صورت داغ با ترتیلای ذرت، کاهو، پنیر چدار، گوجه فرنگی و مواد دلخواه دیگر سرو کنید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.