آلبالوپلو یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که درست کردن آن از غالب غذاهای مجلسی آسان تر است. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۶۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۱۰ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
ابتدا هسته های آلبالو را جدا می کنیم و همراه با شکر و 2 پیمانه آب در یک دیگچه با حرارت ملایم بگذارید و به مدت 10 الی 15 دقیقه بجوشانید. سپس بگذارید خنک شود.
مرحله 2
در این مرحله برنج را با استفاده از روش «طرز تهیه برنج ساده» که در سایت موجود است بجوشانید و آبکش کنید.
مرحله 3
یک پیمانه آب و روغن را در یک دیگ داغ کنید و چند کفگیر برنج روی آن بریزید طوری که 2 تا 3 بند انگشت کف دیگ را بپوشاند آنگاه با قاشق سوراخ دار آلبالو را از شربت شکر بردارید و روی سطح برنج پخش کنید و سپس چند کفگیر دیگر برنج روی آلبالو بریزید. با این روش تمام آلبالوها را لای برنج بدهید و برنج را روی آلبالو ها کوت کنید.
مرحله 4
شعله را کم کنید و زیر دیگ شعله پخش کن و روی آن دم کنی بگذارید تا برنج دم بکشد (آتش تیز ، رسوب شربت آلبالو در ته دیگ را زود میسوزاند). آنگاه 3 الی 4 قاشق غذاخوری روغن با نیم پیمانه شربت آلبالو داغ کنید و روی برنج بریزید (باقیمانه شربت را برای مصرف دیگری نگه دارید). سپس شعله را کم کرده و دم کنی روی دیگ بگذارید. از آنجایی که معمولا آلبالوپلو را بدون ته دیگ درست ی کنند ، پس از 40 الی 45 دقیقه پلو آماده است.
مرحله 5
مقداری از برنج دم کشیده را با زعفران دم کشیده مخلوط و با آن غذا را تزیین کنید.
نظرات