لوبیا پلو

لوبیا پلو

لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۱۵۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۵ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی لوبیا پلو

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

برنج را به روش «طرز تهیه برنج ساده» که در سایت موجود است بجوشانید و آبکشی کنید. با گوشت و پیاز و رب گوجه فرنگی ، با *** قیمه ساده دست کنید.

مرحله 2

3 الی 4 قاشق روغن درون تابه در دار و روی حرارت ملایم داغ کنید و لوبیا را 10 الی 20 دقیقه درون ان تفت دهید. سپس حرارت را کم کرده و قیمه را با نیم لیوان آب به لوبیا اضافه کنید. در تابه را ببندید و اجازه دهید 40 الی 50 دقیقه بپزد.

مرحله 3

نیم پیمانه آب و روغن در دیگ داغ کنید و چند کفگیر برنج آبکشی شده درون آن بریزید.سپس مخلوط لوبیا و قیمه را لای برنج بریزید و برنج را روی آن کوت کنید.

مرحله 4

دیگ را با در و شعله پخش کن روی حرارت بگذارید و پس از 10 الی 12 دقیقه که برنج دم بالا داد ، نیم پیمانه آب و روغن داغ روی آن بریزید.شعله را کم کرده و دم کنی روی دیگ بگذارید. پس از 80 الی 90 دقیقه پلو با ته دیگ آماده است.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.