باقالی پلو هم مانند لوبیا پلو ، عدس پلو ، زرشک پلو و چندین پلو مخلوط دیگر، یکی از اقسام پلوهای ایرانی می باشد که بیشتر برای مهمانی ها ومجالس تهیه می شود. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۶۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
برنج را به مدت یک ساعت بخیسانید و در این فاصله باقالی ها را آب پز و آبکشی کنید.
مرحله 2
باقالی و برنج و شوید و روغن و نمک و زردچوبه رو مخلوط کرده و بصورت کته دم کنید.
مرحله 3
مرغ را به همراه پیاز و زردچوبه تفت می دهیم و هویج را به همراه رب گوجه فرنگی ، آب و نمک به آن اضافه کنید و اجازه دهید خوب بپزد.
نظرات