قیمه غذایی ایرانی است که از دیرباز جایگاه خود را در سفره ایرانی باز کرده است و به دلیل طعم خوبی که دارد طرفداران زیادی دارد. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۱۹۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۶ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
3 الی 4 قاشق روغن در قابلمه بر روی حرارت ملایم داغ کنید و پیاز را در ان تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد. گوشت را اضافه کنید و 5 الی 6 دقیقه هم بزنید. سپس 3 پیمانه آب بریزید و بگذارید که بجوشد. حرارت را کم کنید ، در قابلمه را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید. در پایان پخت ، آب گوشت باید تمام شده باشد.
مرحله 2
لپه ها را آب بکشید و با لیمو در قابلمه دیگری ، با 2 پیمانه آب بر روی حرارت ملایم 40 الی 50 دقیقه بپزید. در پایان پخت لپه ، در قابلمه را بردازید و حرارت را کمی بالا ببرید تا حدود نیم پیمانه آب باقی بماند.
مرحله 3
در پایان ساعت دوم پخت گوشت ، لپه و لیمو را روی قیمه بریزید ، نمک و فلفل و زردچوبه بزنید (می توانید از زعفران به جای زردچوبه استفاده کنید) و خورشت را زیر و رو کنید. گوجه فرنگی ها را نصف کرده و روی خورشت بچینید بطوری که پوشت آن بالا باشد. در قابلمه را ببندید تا خورشت بر روی حرارت کم ریز جوش بزند. در 15 دقیقه آخر در دیگ را نیمه باز بگذارید تا خورشت به روغن بنشیند. به آن سر بزنید و اگر لازم باشد اندکی آب جوش اضافه کنید.
مرحله 4
یک پیمانه روغن در تابه و بر روی حرارت بالا داغ کنید. سیب زمینی را داخل آن بریزید و پس از 8 الی 10 دقیقه که سیب زمینی خود را گرفت با کفگیر زیر و رو کنید تا سرخ شود و سپس با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید.
مرحله 5
هنگام کشیدن خورشت ، سعی کنید نیمه های گوجه فرنگی را سالم به ظرف منتقل کنید. سیب زمینی سرخ کرده را روی خورشت بریزید.
نظرات