تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۲
۰
۰
فسنجان با توجه به مواد گوناگونی که در آن بکار می رود ، می تواند اشکال گوناگونی داشته باشد که ما در این بخش به فسنجانی که به فسنجان گوشت معروف است خواهیم پرداخت.
مرحله 1
3 الی 4 قاشق روغن درون قابلمه داغ کنید و گوشت را در آن تفت بدهید تا کمی خودش را بگیرد.
مرحله 2
پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. مغز گردو را اضافه کنید و 5 الی 6 دقیقه هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود. رب انار و شکر و اندکی زعفران حل کرده در آب داغ را اضافه کنید. اندکی نمک بزنید. (فسنجان را به دلیل چاشنی شیرین باید کم نمک گرفت)
مرحله 3
پس از آن که مایه فسنجان به جوش آمد ، شیرینی و ترشی و نمک آن را اندازه کنید. در قابلمه را ببندید و بگذارید دست کم 30 دقیقه ریز جوش بزند. سپس حرارت را لحظه ای بالا ببرید تا مایه باز هم به جوش آید. آنگاه در قابلمه را ببندید و 2 الی 3 ساعت صبر کنید تا خورشت شما اماده شود.
مرحله 4
در جریان پخت ، گاهی به خورشت سر بزنید و اگر لازم باشد اندکی آب سرد به آن اضافه کنید - کف قابلمه را با کاردک چوبی بتراشید تا ته نگیرد - در پایان پخت مایه فسنجان باید غلیظ باشد، اگر آبدار بود در قابلمه را باز بگذارید و چند لحظه حرارت را کمی بالا ببرید سپس آتش را بسیار کم کنید تا خورشت به روغن بنشیند.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۳۰۶.۰۴ | - % |
چربی کل | ۲۱.۱۶ | - % |
چربی اشباع شده | ۳.۴۶ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۷۲.۵۰ | - % |
سدیم | ۵۸.۷۴ | ۴ % |
کربوهیدرات کل | ۱۱.۰۶ | ۹ % |
فیبر رژیمی | ۱.۸۱ | - % |
قند | ۱.۷۵ | - % |
پروتئین | ۲۰.۰۷ | ۳۶ % |
ویتامین A | ۸۰.۵۴ | ۹ % |
کلسیم | ۶۴.۹۳ | ۶ % |
نظرات کاربران