تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
فسنجان با توجه به مواد گوناگونی که در آن بکار می رود ، می تواند اشکال گوناگونی داشته باشد که ما در این بخش به فسنجانی که به فسنجان کوفته ریزه معروف است خواهیم پرداخت.
مرحله 1
3 الی 4 قاشق روغن درون قابلمه داغ کنید و گوشت چرخ کرده را به شکل کوفته های ریز درآورده و در آن تفت بدهید تا سرخ شود سپس با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید.
مرحله 2
پیاز را در روغن باقیمانده بریزید و تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. مغز گردو را اضافه کنید و 5 الی 6 دقیقه هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود. رب انار و شکر و اندکی زعفران حل کرده در آب داغ را اضافه کنید. اندکی نمک بزنید. (فسنجان را به دلیل چاشنی شیرین باید کم نمک گرفت)
مرحله 3
پس از آن که مایه فسنجان به جوش آمد ، شیرینی و ترشی و نمک آن را اندازه کنید. در دیگ را ببندید و بگذارید دست کم 30 دقیقه ریز جوش بزند. سپس کوفته قلقلی ها را در مایه بگذارید و حرارت را لحظه ای بالا ببرید تا مایه باز هم به جوش آید. آنگاه در قابلمه را ببندید و 50 الی 60 دقیقه صبر کنید تا خورشت شما اماده شود.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۲۹۰.۰۸ | - % |
چربی کل | ۱۹.۴۸ | - % |
چربی اشباع شده | ۲.۶۳ | - % |
چربی ترانس | ۰.۱۰ | - % |
کلسترول | ۲۸.۰۶ | - % |
سدیم | ۳۲.۲۹ | ۲ % |
کربوهیدرات کل | ۱۶.۳۷ | ۱۳ % |
فیبر رژیمی | ۱.۶۰ | - % |
قند | ۱۰.۹۸ | - % |
پروتئین | ۱۳.۱۹ | ۲۴ % |
ویتامین A | ۱۰.۹۹ | ۱ % |
کلسیم | ۵۳.۷۴ | ۵ % |
نظرات کاربران