فسنجان بادام

فسنجان بادام

فسنجان بادام از فسنجان گردو ملایم تر است و در گذشته بیشتر از آن معمول بوده است. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۱۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۶ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی فسنجان بادام

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

3 الی 4 قاشق روغن درون قابلمه داغ کنید و مرغ را در آن تفت بدهید تا رویه ان طلایی شود. با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید.

مرحله 2

پیاز را در روغن باقیمانده بریزید و تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. مغز بادام مقشر (توضیحات در پایین صفحه) را اضافه کنید و 5 الی 6 دقیقه هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود. رب انار و شکر و اندکی زعفران حل کرده در آب داغ را اضافه کنید. اندکی نمک بزنید. (فسنجان را به دلیل چاشنی شیرین باید کم نمک گرفت)

مرحله 3

پس از آن که مایه فسنجان به جوش آمد ، شیرینی و ترشی و نمک آن را اندازه کنید. در دیگ را ببندید و بگذارید دست کم 30 دقیقه ریز جوش بزند. سپس تکه های مرغ را در مایه بگذارید و حرارت را لحظه ای بالا ببرید تا مایه باز هم به جوش آید. آنگاه در قابلمه را ببندید و 30 تا 40 دقیقه صبر کنید تا خورشت شما اماده شود.

مرحله 4

در جریان پخت ، گاهی به خورشت سر بزنید و اگر لازم باشد اندکی آب سرد به ان اضافه کنید - کف قابلمه را با کاردک چوبی بتراشید تا ته نگیرد - در پایان پخت مایه فسنجان باید غلیظ باشد، اگر آبدار بود در قابلمه را باز بگذارید و چند لحظه حرارت را کمی بالا ببرید سپس آتش را بسیار کم کنید تا خورشت به روغن بنشیند.