تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۱۷
۰
۰
یکی دیگر از انواع کوکوی رایج است که طعم مطبوعی دارد و برای وعده های سبک ، غذای مناسبی است.
مرحله 1
گوشت را با پیاز چهار قاچ و زردچوبه و اندکی نمک و فلفل در 2 پیمانه آب روی حرارت ملایم بار کنید تا 60 الی 70 دقیقه بپزد. در پایان اگر گوشت آب داشت ، در قابلمه بردارید و چند دقیقه حرارت را بالا ببرید تا فقط یکی دو قاشق آب باقی بماند. گوشت ها را بردارید و اجازه دهید خنک شود و سپس چرخ کنید.
مرحله 2
تخم مرغ را روی پیاز رنده شده بشکنید ، آرد و ادویه را روی تخم مرغ بپاشید و با چنگال بزنید ، گوشت را اضافه کنید و مخلوط کنید. نمک و فلفل مایه را اندازه کنید.
مرحله 3
درون تابه در داری روغن بریزید و بر روی حرارت ملایم داغ کنید. سپس مایه را با استفاده از کفگیر در تابه پهن کنید تا تمام تابه را پر کند. در تابه را بگذارید و کوکو را 30 الی 35 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. (مایه کوکوی گوشت همگیری زیادی ندارد و ممکن است خرد شود. می توانید آن را به شکل چند قرص به قطر حداکثر 10 سانتی متر در تابه سرخ کنید و با کفگیر برگردانید)
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۹۶.۸۲ | - % |
چربی کل | ۱۳.۲۱ | - % |
چربی اشباع شده | ۳.۳۹ | - % |
چربی ترانس | ۰.۲۲ | - % |
کلسترول | ۱۲۹.۷۵ | - % |
سدیم | ۱۰۹.۵۹ | ۷ % |
کربوهیدرات کل | ۳.۸۶ | ۳ % |
فیبر رژیمی | ۰.۵۴ | - % |
قند | ۰.۹۹ | - % |
پروتئین | ۱۵.۸۰ | ۲۸ % |
ویتامین A | ۱۳۵.۸۴ | ۱۵ % |
کلسیم | ۲۹.۰۳ | ۳ % |
نظرات کاربران