طرز تهیه کوکوی گوشت


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۰۵

clapping

۰

cooking

۰

کوکوی گوشت

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


یکی دیگر از انواع کوکوی رایج است که طعم مطبوعی دارد و برای وعده های سبک ، غذای مناسبی است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۱۱۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۸ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

گوشت را با پیاز چهار قاچ و زردچوبه و اندکی نمک و فلفل در 2 پیمانه آب روی حرارت ملایم بار کنید تا 60 الی 70 دقیقه بپزد. در پایان اگر گوشت آب داشت ، در قابلمه بردارید و چند دقیقه حرارت را بالا ببرید تا فقط یکی دو قاشق آب باقی بماند. گوشت ها را بردارید و اجازه دهید خنک شود و سپس چرخ کنید.

تصویر  مرحله 1 پخت کوکوی گوشت

مرحله 2

تخم مرغ را روی پیاز رنده شده بشکنید ، آرد و ادویه را روی تخم مرغ بپاشید و با چنگال بزنید ، گوشت را اضافه کنید و مخلوط کنید. نمک و فلفل مایه را اندازه کنید.

مرحله 3

درون تابه در داری روغن بریزید و بر روی حرارت ملایم داغ کنید. سپس مایه را با استفاده از کفگیر در تابه پهن کنید تا تمام تابه را پر کند. در تابه را بگذارید و کوکو را 30 الی 35 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. (مایه کوکوی گوشت همگیری زیادی ندارد و ممکن است خرد شود. می توانید آن را به شکل چند قرص به قطر حداکثر 10 سانتی متر در تابه سرخ کنید و با کفگیر برگردانید)

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی کوکوی گوشت

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۹۶.۸۲ - %
چربی کل ۱۳.۲۱ - %
    چربی اشباع شده ۳.۳۹ - %
    چربی ترانس ۰.۲۲ - %
کلسترول ۱۲۹.۷۵ - %
سدیم ۱۰۹.۵۹ ۷ %
کربوهیدرات کل ۳.۸۶ ۳ %
    فیبر رژیمی ۰.۵۴ - %
    قند ۰.۹۹ - %
پروتئین ۱۵.۸۰ ۲۸ %
ویتامین A ۱۳۵.۸۴ ۱۵ %
کلسیم ۲۹.۰۳ ۳ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.