یکی دیگر از انواع کوکوی رایج است که طعم مطبوعی دارد و برای وعده های سبک ، غذای مناسبی است. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۱۱۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۸ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
گوشت را با پیاز چهار قاچ و زردچوبه و اندکی نمک و فلفل در 2 پیمانه آب روی حرارت ملایم بار کنید تا 60 الی 70 دقیقه بپزد. در پایان اگر گوشت آب داشت ، در قابلمه بردارید و چند دقیقه حرارت را بالا ببرید تا فقط یکی دو قاشق آب باقی بماند. گوشت ها را بردارید و اجازه دهید خنک شود و سپس چرخ کنید.
مرحله 2
تخم مرغ را روی پیاز رنده شده بشکنید ، آرد و ادویه را روی تخم مرغ بپاشید و با چنگال بزنید ، گوشت را اضافه کنید و مخلوط کنید. نمک و فلفل مایه را اندازه کنید.
مرحله 3
درون تابه در داری روغن بریزید و بر روی حرارت ملایم داغ کنید. سپس مایه را با استفاده از کفگیر در تابه پهن کنید تا تمام تابه را پر کند. در تابه را بگذارید و کوکو را 30 الی 35 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. (مایه کوکوی گوشت همگیری زیادی ندارد و ممکن است خرد شود. می توانید آن را به شکل چند قرص به قطر حداکثر 10 سانتی متر در تابه سرخ کنید و با کفگیر برگردانید)
نظرات