میرزاقاسمی

میرزاقاسمی

یکی از غذاهای محلی ایران است که اصالت آن مربوط به استان گیلان است و طعمی بی نظیر دارد. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۵ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی میرزاقاسمی

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

بادمجان ها را تنوری پز کرده (بادمجان کبابی) سپس پوست و تخم آنها را جدا کنید و بادمجان ها را به خوبی بکوبید.

مرحله 2

تخم مرغ ها را شکسته و درون تابه سرخ کرده و سپس بادمجان ها را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید.

مرحله 3

نمک و کمی زعفران ساییده را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس سیرهای کوبیده را اضافه کنید و باز هم مخلوط کنید. کمی زمان بدهید تا خوب بپزد.