طرز تهیه میرزاقاسمی


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۳۰

clapping

۰

cooking

۰

میرزاقاسمی

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


یکی از غذاهای محلی ایران است که اصالت آن مربوط به استان گیلان است و طعمی بی نظیر دارد.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۵ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

بادمجان ها را تنوری پز کرده (بادمجان کبابی) سپس پوست و تخم آنها را جدا کنید و بادمجان ها را به خوبی بکوبید.

تصویر  مرحله 1 پخت میرزاقاسمی

مرحله 2

تخم مرغ ها را شکسته و درون تابه سرخ کرده و سپس بادمجان ها را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید.

مرحله 3

نمک و کمی زعفران ساییده را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس سیرهای کوبیده را اضافه کنید و باز هم مخلوط کنید. کمی زمان بدهید تا خوب بپزد.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی میرزاقاسمی

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۴۳.۱۷ - %
چربی کل ۱.۸۹ - %
    چربی اشباع شده ۰.۳۹ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۳۲.۳۵ - %
سدیم ۱۴.۸۴ ۱ %
کربوهیدرات کل ۵.۴۳ ۴ %
    فیبر رژیمی ۲.۷۱ - %
    قند ۳.۲۲ - %
پروتئین ۱.۹۸ ۴ %
ویتامین A ۶۷.۷۸ ۸ %
کلسیم ۱۳.۲۷ ۱ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.