تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۱۷
۰
۰
یکی از غذاهای محلی ایران است که اصالت آن مربوط به استان گیلان است و طعمی بی نظیر دارد.
مرحله 1
بادمجان ها را تنوری پز کرده (بادمجان کبابی) سپس پوست و تخم آنها را جدا کنید و بادمجان ها را به خوبی بکوبید.
مرحله 2
تخم مرغ ها را شکسته و درون تابه سرخ کرده و سپس بادمجان ها را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
مرحله 3
نمک و کمی زعفران ساییده را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس سیرهای کوبیده را اضافه کنید و باز هم مخلوط کنید. کمی زمان بدهید تا خوب بپزد.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۴۳.۱۷ | - % |
چربی کل | ۱.۸۹ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۳۹ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۳۲.۳۵ | - % |
سدیم | ۱۴.۸۴ | ۱ % |
کربوهیدرات کل | ۵.۴۳ | ۴ % |
فیبر رژیمی | ۲.۷۱ | - % |
قند | ۳.۲۲ | - % |
پروتئین | ۱.۹۸ | ۴ % |
ویتامین A | ۶۷.۷۸ | ۸ % |
کلسیم | ۱۳.۲۷ | ۱ % |
نظرات کاربران