یکی از غذاهای محلی ایران است که اصالت آن مربوط به استان گیلان است و طعمی بی نظیر دارد. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۳۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۵ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
بادمجان ها را تنوری پز کرده (بادمجان کبابی) سپس پوست و تخم آنها را جدا کنید و بادمجان ها را به خوبی بکوبید.
مرحله 2
تخم مرغ ها را شکسته و درون تابه سرخ کرده و سپس بادمجان ها را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
مرحله 3
نمک و کمی زعفران ساییده را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس سیرهای کوبیده را اضافه کنید و باز هم مخلوط کنید. کمی زمان بدهید تا خوب بپزد.
نظرات