ماهی پاپیلوت

ماهی پاپیلوت

یکی از ساده ترین و سالم ترین روش ها برای تهیه ماهی خوشمزه با تمام طعم و خاصیت آن است. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت:

۲۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۲ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی ماهی پاپیلوت

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

در مرحله اول ، زنجبیل ها را پوست گرفته و همین کار را با سیر ها نیز انجام دهید. آب لیمو به همراه پالپ گرفته و آن را همراه با زنجبیل ، سیر ، فلفل چیلی و مقداری آب درون کاسه ریخته و مخلوط کنید.

مرحله 2

کاغذ پخت را آماده کرده و ماهی را بر روی آن قرار دهید و سپس شکم ماهی را با موادی که آماده کرده بودیم پر کنید. کاغذ را بر روی ماهی بکشید و در یخچال قرار بدهید. چند ساعت زمان بدهید تا ماهی خوب مزه دار شود.

مرحله 3

فر را در دمای 180 درجه گرم کنید و ماهی ها را درون فر قرار دهید و به آن 25 دقیقه زمان بدهید.

مرحله 4

سیب زمینی ها را آب پز کرده ، پوست آن را بگیرین ، از وسط نصف کنید و نمک بزنید و همراه با کره سرخ کنید.

مرحله 5

ماهی و سیب زمینی را درون بشقاب گذاشته ، تزیین و سرو نمایید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.