طرز تهیه ماهی پاپیلوت


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


نسرین کاردان

نسرین کاردان

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۲۸

clapping

۰

cooking

۰

ماهی پاپیلوت

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


یکی از ساده ترین و سالم ترین روش ها برای تهیه ماهی خوشمزه با تمام طعم و خاصیت آن است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت
۲۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۲ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

در مرحله اول ، زنجبیل ها را پوست گرفته و همین کار را با سیر ها نیز انجام دهید. آب لیمو به همراه پالپ گرفته و آن را همراه با زنجبیل ، سیر ، فلفل چیلی و مقداری آب درون کاسه ریخته و مخلوط کنید.

تصویر  مرحله 1 پخت ماهی پاپیلوت

مرحله 2

کاغذ پخت را آماده کرده و ماهی را بر روی آن قرار دهید و سپس شکم ماهی را با موادی که آماده کرده بودیم پر کنید. کاغذ را بر روی ماهی بکشید و در یخچال قرار بدهید. چند ساعت زمان بدهید تا ماهی خوب مزه دار شود.

مرحله 3

فر را در دمای 180 درجه گرم کنید و ماهی ها را درون فر قرار دهید و به آن 25 دقیقه زمان بدهید.

مرحله 4

سیب زمینی ها را آب پز کرده ، پوست آن را بگیرین ، از وسط نصف کنید و نمک بزنید و همراه با کره سرخ کنید.

مرحله 5

ماهی و سیب زمینی را درون بشقاب گذاشته ، تزیین و سرو نمایید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی ماهی پاپیلوت

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۲۳.۱۱ - %
چربی کل ۳.۷۶ - %
    چربی اشباع شده ۰.۷۵ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۲۹.۴۲ - %
سدیم ۳۱.۷۶ ۲ %
کربوهیدرات کل ۱۰.۶۲ ۸ %
    فیبر رژیمی ۱.۲۰ - %
    قند ۰.۶۹ - %
پروتئین ۱۱.۵۳ ۲۱ %
ویتامین A ۸۱.۳۶ ۹ %
کلسیم ۲۷.۹۸ ۳ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.