غذایی سالم و لذیذ برای آشپزی روزانه و کسانی که به گوشت مرغ علاقه دارند. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۹۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
در قابلمه ای روی حرارت متوسط ، 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون گرم کنید. تکه های مرغ را برای حدود 10 دقیقه در آن تفت دهید ، آن ها را بچرخانید تا قهوه ای شوند.مرغ ها را خارج کرده و کنار بگذارید.
مرحله 2
حالا سبزیجات را آماده کنید. باید مقداری روغن در قابلمه باقی مانده باشد. سیر ، پیاز ، تره فرنگی ، رازیانه و ساقه خرد شده سبزیجات را در آن بریزید و تا وقتی نرم شوند ، تفت دهید. آن ها را مدام هم بزنید.
مرحله 3
تکه های مرغ را به قابلمه بازگردانید ، آب مرغ را هم اضافه کنید ، به انها نمک و فلفل سیاه بزنید. در ظرف را بگذارید و آنها را با حرارت متوسط رو به پایین برای حدود 45 دقیقه تا مرغ نرم شود ، بپزید.
مرحله 4
مواد را بجوشانید. زیتون ، نخوفرنگی ، باقالی و لوبیا سفید را اضافه کنید. وقتی نرم شدند ، برگ سبزیجات را اضافه کنید (مقداری برای تزیین جدا کنید)
مرحله 5
تکه های مرغ را از خوراک خارج کنید و با کمک 2 عدد چنگال استخوان های آن را جدا کنید.که های مرغ را به قابلمه بازگردانید و به انها نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله 6
تخم مرغ و آب لیمو را با هم بزنید و به آرامی به خوراک اضافه کنید ، تخم مرغ نباید بجوشد و یا با سایر مواد ترکیب شود. تنها سطح غذا را براق می کند.
مرحله 7
قبل از ریختن خوراک در ظرف ، ماست را به آن اضافه کنید. روی خوراک کمی روغن زیتون ، پنیر پارمزان رنده شده و سبزیجات که کنار گذاشته بودید بریزید و میل کنید.
نظرات