طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۳۰

clapping

۰

cooking

۰

دلمه فلفل دلمه ای

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


یکی از انواع دلمه که می توانید در خانه تهیه کنید و از ان لذت ببرید پخت دلمه در داخل فلفل دلمه ای است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۹۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

در ابتدا ذکر این نکته ضروری است که مخلوط سبزی هایی که در لیست مواد تشکیل دهنده مشاهده کردید ، در بازار با عنوان سبزی دلمه به فروش می رسد و شما با تهیه 200 گرم سبزی دلمه ، میزان سبزی مورد نیاز را فراهم کرده اید.

تصویر  مرحله 1 پخت دلمه فلفل دلمه ای

مرحله 2

پیاز خرد شده را درون ماهیتابه ای همراه با روغن بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود.

مرحله 3

گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تا وقتی که گوشت تغییر رنگ دهد ، تفت دهید. گاهی مواد را هم بزنید.

مرحله 4

لپه نیم پز ، برنج خیس شده ، سبزی دلمه و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید ، به آنها نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه دلخواه بزنید و 20 دقیقه زمان بدهید تا خوب بپزد.

مرحله 5

داخل فلفل دلمه ای ها را با مواد پر کنید و سر فلفل را روی آن قرار دهید. کف قابلمه مورد نظرتان را چرب کنید و دلمه ها را بصورت ایستاده در آن بچینید.

مرحله 6

بر روی دلمه ها نصف لیوان آب بریزید و برای 40 دقیقه با حرارت متوسط بپزید تا آب آنها کشیده شود. می توانید آنها را در فر هم قرار دهید. اگر دلمه ها نپخته بودند ، آب بیشتری به آنها اضافه کنید.

مرحله 7

همچنین می توانید به جای آب سسی تهیه کنید و بر روی دلمه ها بریزید. در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم حدود 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید ، سپس یک لیوان آب در آن بریزید. با توجه به ذائقه تان می توانید به آن نمک ، فلفل سیاه ، شکر یا آبلیمو بزنید و چند عدد آلو در آن بیاندازید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی دلمه فلفل دلمه ای

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۱۱.۲۶ - %
چربی کل ۶.۴۲ - %
    چربی اشباع شده ۱.۱۸ - %
    چربی ترانس ۰.۰۷ - %
کلسترول ۱۲.۱۵ - %
سدیم ۶۱.۶۰ ۴ %
کربوهیدرات کل ۸.۵۶ ۷ %
    فیبر رژیمی ۲.۱۲ - %
    قند ۲.۰۵ - %
پروتئین ۵.۸۴ ۱۰ %
ویتامین A ۹۹۹.۸۵ ۱۱۱ %
کلسیم ۴۱.۱۴ ۴ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.