یکی از انواع دلمه که می توانید در خانه تهیه کنید و از ان لذت ببرید پخت دلمه در داخل فلفل دلمه ای است. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۹۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
در ابتدا ذکر این نکته ضروری است که مخلوط سبزی هایی که در لیست مواد تشکیل دهنده مشاهده کردید ، در بازار با عنوان سبزی دلمه به فروش می رسد و شما با تهیه 200 گرم سبزی دلمه ، میزان سبزی مورد نیاز را فراهم کرده اید.
مرحله 2
پیاز خرد شده را درون ماهیتابه ای همراه با روغن بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود.
مرحله 3
گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تا وقتی که گوشت تغییر رنگ دهد ، تفت دهید. گاهی مواد را هم بزنید.
مرحله 4
لپه نیم پز ، برنج خیس شده ، سبزی دلمه و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید ، به آنها نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه دلخواه بزنید و 20 دقیقه زمان بدهید تا خوب بپزد.
مرحله 5
داخل فلفل دلمه ای ها را با مواد پر کنید و سر فلفل را روی آن قرار دهید. کف قابلمه مورد نظرتان را چرب کنید و دلمه ها را بصورت ایستاده در آن بچینید.
مرحله 6
بر روی دلمه ها نصف لیوان آب بریزید و برای 40 دقیقه با حرارت متوسط بپزید تا آب آنها کشیده شود. می توانید آنها را در فر هم قرار دهید. اگر دلمه ها نپخته بودند ، آب بیشتری به آنها اضافه کنید.
مرحله 7
همچنین می توانید به جای آب سسی تهیه کنید و بر روی دلمه ها بریزید. در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم حدود 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید ، سپس یک لیوان آب در آن بریزید. با توجه به ذائقه تان می توانید به آن نمک ، فلفل سیاه ، شکر یا آبلیمو بزنید و چند عدد آلو در آن بیاندازید.
نظرات