تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۰
۰
۰
سالاد گل کلم یکی از انواع سالادهای خوشمزه فصل پاییز است که با مواد متنوعی تهیه می شود
مرحله 1
در قابلمه ای کوچک ، کشمش ، سرکه قرمز و شکر را با هم ترکیب کنید ، بجوشانید و سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود سپس روغن را به آن اضافه کرده و هم بزنید. کمی هم نمک و فلفل بزنید.
مرحله 2
در این میان ، گل کلم را به مدت 10 دقیقه بخارپز کنید. در کاسه ای بزرگ گل کلم را با پیاز ، کرفس ، جعفری و ترکیب کشمش مخلوط کنید. سالاد را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن بزنید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۵۳.۷۶ | - % |
چربی کل | ۱.۹۴ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۳۴ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۰.۰۰ | - % |
سدیم | ۳۳.۹۶ | ۲ % |
کربوهیدرات کل | ۸.۵۲ | ۷ % |
فیبر رژیمی | ۱.۹۳ | - % |
قند | ۵.۱۰ | - % |
پروتئین | ۱.۷۳ | ۳ % |
ویتامین A | ۱۸۲.۲۵ | ۲۰ % |
کلسیم | ۲۵.۷۳ | ۳ % |
نظرات کاربران