سالاد گل کلم یکی از انواع سالادهای خوشمزه فصل پاییز است که با مواد متنوعی تهیه می شود ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۳۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
در قابلمه ای کوچک ، کشمش ، سرکه قرمز و شکر را با هم ترکیب کنید ، بجوشانید و سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود سپس روغن را به آن اضافه کرده و هم بزنید. کمی هم نمک و فلفل بزنید.
مرحله 2
در این میان ، گل کلم را به مدت 10 دقیقه بخارپز کنید. در کاسه ای بزرگ گل کلم را با پیاز ، کرفس ، جعفری و ترکیب کشمش مخلوط کنید. سالاد را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن بزنید.
نظرات