سوپ پیاز فرانسوی

سوپ پیاز فرانسوی

درست کردن این سوپ بعد از یک روز کاری پر ماجرا بسیار ساده است. این سوپ برای آلرژی های فصلی و سرماخوردگی های پاییزی بسیار مفید است. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۵۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سوپ پیاز فرانسوی

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

پیاز و کره را درون ماهیتابه قرار داده و با حرارت متوسط پیاز ها را سرخ کنید تا ترد شوند. سیر را اضافه کرده و به مدت 1 تا 2 دقیقه حرارت دهید (مراقب باشید سیر ها نسوزند)

مرحله 2

5 لیوان آب (ترجیحا آب گوشت) و سس ورچسترشایر را اضافه کنید و بگذارید به مدت یک دقیقه بجوشد. کاسه هایی که برای پذیرایی لازم دارید را آماده کنید. به اندازه یک دهم پیمانه ، پنیر در ته هر کاسه بریزید ، کاسه ها را با سوپ پر کنید و کنار بگذارید.

مرحله 3

نان تست را بر روی آنها بگذارید و سپس یک دهم پیمانه پنیر سوئیسی بر ان بریزید. گریل فر را روشن کرده و آنها را تا پنیر آب شود ، در فر قرار دهید. سوپ را سریعا سرو کنید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.