تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
یکی از غذاهای بسیار لذیذ است که از قدیم طرفدارن زیادی دارد . میتوانید این غذا را همراه با مرغ و ماهی و یا بصورت خالی نوش جان کنید.
مرحله 1
در یک ظرف مناسه ، کمی روغن داغ کنید ، پیاز خرد شده را داخل روغن ریخته و به آن زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. باقالی را به همراه کمی آب به ترکیبمان اضافه کرده و زمان دهید تا باقالی ها نیم پز شوند.
مرحله 2
برنج را خیس کرده و آبکشی کنید و پس از نیم پز شده باقالی ها به آن اضافه کنید (آب غذا نباید بیشتر از یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد)
مرحله 3
حرارت زیر ظرف را زیاد کرده و منتظر بانید تا آب آن تبخیر شود سپس آن را دم بیندازید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۲۷.۲۶ | - % |
چربی کل | ۶.۴۲ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۷۳ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۰.۰۰ | - % |
سدیم | ۱۵۰.۳۲ | ۱۰ % |
کربوهیدرات کل | ۱۴.۴۸ | ۱۱ % |
فیبر رژیمی | ۲.۱۷ | - % |
قند | ۰.۸۰ | - % |
پروتئین | ۳.۲۳ | ۶ % |
ویتامین A | ۱۲۷.۵۰ | ۱۴ % |
کلسیم | ۱۶.۱۲ | ۲ % |
نظرات کاربران