دمپختک

دمپختک

یکی از غذاهای بسیار لذیذ است که از قدیم طرفدارن زیادی دارد . میتوانید این غذا را همراه با مرغ و ماهی و یا بصورت خالی نوش جان کنید. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی دمپختک

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

در یک ظرف مناسه ، کمی روغن داغ کنید ، پیاز خرد شده را داخل روغن ریخته و به آن زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. باقالی را به همراه کمی آب به ترکیبمان اضافه کرده و زمان دهید تا باقالی ها نیم پز شوند.

مرحله 2

برنج را خیس کرده و آبکشی کنید و پس از نیم پز شده باقالی ها به آن اضافه کنید (آب غذا نباید بیشتر از یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد)

مرحله 3

حرارت زیر ظرف را زیاد کرده و منتظر بانید تا آب آن تبخیر شود سپس آن را دم بیندازید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.