یکی از غذاهای بسیار لذیذ است که از قدیم طرفدارن زیادی دارد . میتوانید این غذا را همراه با مرغ و ماهی و یا بصورت خالی نوش جان کنید. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۶۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
در یک ظرف مناسه ، کمی روغن داغ کنید ، پیاز خرد شده را داخل روغن ریخته و به آن زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. باقالی را به همراه کمی آب به ترکیبمان اضافه کرده و زمان دهید تا باقالی ها نیم پز شوند.
مرحله 2
برنج را خیس کرده و آبکشی کنید و پس از نیم پز شده باقالی ها به آن اضافه کنید (آب غذا نباید بیشتر از یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد)
مرحله 3
حرارت زیر ظرف را زیاد کرده و منتظر بانید تا آب آن تبخیر شود سپس آن را دم بیندازید.
نظرات