تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
۰
۰
شوید پلو یکی از انواع پلو ها مجلسی و خوشمزه ایرانی می باشد. شما می توانید این پلو لذیذ و خوش آب و رنگ را در خانه برای مهمان هایتان تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مرحله 1
در مرحله اول برنج را بشویید و اجازه دهید همراه با نمک کمی خیس بخورد. ظرف مناسبی را جدا کرده و برنج و نمک را همراه با مقدار مناسبی آب در آن بریزید ، ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه بدهید تا زمان مناسب برای آبکشی ، بجوشد.
مرحله 2
برنج را آبکشی کنید. ته ظرف را چرب کنید و تعدادی شوید سالم و یک نان در ته ظرف قرار دهید. برنج را لایه لایه درون قابلمه بریزید و روی آن آب روغن بریزید و زمان بدهید تا دم بکشد.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۲۱۹.۷۰ | - % |
چربی کل | ۱۵.۷۲ | - % |
چربی اشباع شده | ۱.۶۳ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۰.۰۰ | - % |
سدیم | ۲۷۸.۳۶ | ۱۹ % |
کربوهیدرات کل | ۱۷.۷۶ | ۱۴ % |
فیبر رژیمی | ۰.۸۱ | - % |
قند | ۰.۰۳ | - % |
پروتئین | ۲.۴۸ | ۴ % |
ویتامین A | ۲۱۶۳.۱۲ | ۲۴۰ % |
کلسیم | ۶۴.۰۷ | ۶ % |
نظرات کاربران