کشک بادمجان

کشک بادمجان

کمتر کسی را می توان یافت که از طعم لذیذ کشک بادمجان خوشش نیاید. این غذا در کنار طعم لذی ، خواص زیادی هم دارد. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۳ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی کشک بادمجان

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

در ابتدا باید تلخی بادنجان ها را بگیرید. برای این کار آنها را پوست گرفته ، بصورت عمودی برش دهید ، شسته و نمک بزنید و بگذارید خشک شود و تلخی اش گرفته شود. سپس آنها را در مقداری روغن سرخ کنید و بر روی دستمال تمیزی بگذارید تا روغنش گرفته شود.

مرحله 2

پیاز را به شکل خلالی خرد کنید و به همراه مقداری زردچوبه در داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود ، سپس سیر را اضافه کنید و کمی بعد نیمی از نعنا خشک را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله 3

بادمجان ها را کوبیده و در داخل مواد بریزید و مخلوط کنید و سپس 2 لیوان آب به ان اضافه کنید. در تابه را بگذارید و به آن 30 دقیقه زمان بدهید تا مزه دار شده و بپزد.

مرحله 4

مغز گردو را آسیاب کنید و بعد از پختن بادمجان ها همراه با بقیه نعنا خشک به غذا اضفه کرده و هم بزنید.

مرحله 5

اگر آب غذا کشیده شده بود به میزان حداکثر یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. درب ظرف را بسته و حدود 10 دقیقه اجازه بدهید مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله 6

حالا 3 قاشق غذاخوری کشک را به همراه زغفران دم کرده ، به غذا اضافه کنید و هم بزنید، در تابه را بردارید ، حرارت را زیاد کنید تا آب اضافه کشک کشیده شود.

مرحله 7

پس از کشیده شدن آب ، زیر تابه را خاموش کنید ، و 15 دقیقه زمان بدهید تا مواد بدون حرارت اضافی جا بیفتند.