تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۰
۱
۰
کمتر کسی را می توان یافت که از طعم لذیذ کشک بادمجان خوشش نیاید. این غذا در کنار طعم لذی ، خواص زیادی هم دارد.
مرحله 1
در ابتدا باید تلخی بادنجان ها را بگیرید. برای این کار آنها را پوست گرفته ، بصورت عمودی برش دهید ، شسته و نمک بزنید و بگذارید خشک شود و تلخی اش گرفته شود. سپس آنها را در مقداری روغن سرخ کنید و بر روی دستمال تمیزی بگذارید تا روغنش گرفته شود.
مرحله 2
پیاز را به شکل خلالی خرد کنید و به همراه مقداری زردچوبه در داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود ، سپس سیر را اضافه کنید و کمی بعد نیمی از نعنا خشک را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 3
بادمجان ها را کوبیده و در داخل مواد بریزید و مخلوط کنید و سپس 2 لیوان آب به ان اضافه کنید. در تابه را بگذارید و به آن 30 دقیقه زمان بدهید تا مزه دار شده و بپزد.
مرحله 4
مغز گردو را آسیاب کنید و بعد از پختن بادمجان ها همراه با بقیه نعنا خشک به غذا اضفه کرده و هم بزنید.
مرحله 5
اگر آب غذا کشیده شده بود به میزان حداکثر یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. درب ظرف را بسته و حدود 10 دقیقه اجازه بدهید مواد خوب مخلوط شوند.
مرحله 6
حالا 3 قاشق غذاخوری کشک را به همراه زغفران دم کرده ، به غذا اضافه کنید و هم بزنید، در تابه را بردارید ، حرارت را زیاد کنید تا آب اضافه کشک کشیده شود.
مرحله 7
پس از کشیده شدن آب ، زیر تابه را خاموش کنید ، و 15 دقیقه زمان بدهید تا مواد بدون حرارت اضافی جا بیفتند.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۷۲.۱۸ | - % |
چربی کل | ۳.۵۳ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۳۱ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۰.۰۰ | - % |
سدیم | ۲.۵۶ | ۰ % |
کربوهیدرات کل | ۶.۶۹ | ۵ % |
فیبر رژیمی | ۳.۰۰ | - % |
قند | ۳.۳۵ | - % |
پروتئین | ۴.۹۱ | ۹ % |
ویتامین A | ۳۶.۴۴ | ۴ % |
کلسیم | ۳۶.۱۱ | ۴ % |
نظرات کاربران