طرز تهیه کشک بادمجان


clapping

۱ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۱

clapping

۱

cooking

۰

کشک بادمجان

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


کمتر کسی را می توان یافت که از طعم لذیذ کشک بادمجان خوشش نیاید. این غذا در کنار طعم لذی ، خواص زیادی هم دارد.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۳ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

در ابتدا باید تلخی بادنجان ها را بگیرید. برای این کار آنها را پوست گرفته ، بصورت عمودی برش دهید ، شسته و نمک بزنید و بگذارید خشک شود و تلخی اش گرفته شود. سپس آنها را در مقداری روغن سرخ کنید و بر روی دستمال تمیزی بگذارید تا روغنش گرفته شود.

تصویر  مرحله 1 پخت کشک بادمجان

مرحله 2

پیاز را به شکل خلالی خرد کنید و به همراه مقداری زردچوبه در داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود ، سپس سیر را اضافه کنید و کمی بعد نیمی از نعنا خشک را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله 3

بادمجان ها را کوبیده و در داخل مواد بریزید و مخلوط کنید و سپس 2 لیوان آب به ان اضافه کنید. در تابه را بگذارید و به آن 30 دقیقه زمان بدهید تا مزه دار شده و بپزد.

مرحله 4

مغز گردو را آسیاب کنید و بعد از پختن بادمجان ها همراه با بقیه نعنا خشک به غذا اضفه کرده و هم بزنید.

مرحله 5

اگر آب غذا کشیده شده بود به میزان حداکثر یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. درب ظرف را بسته و حدود 10 دقیقه اجازه بدهید مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله 6

حالا 3 قاشق غذاخوری کشک را به همراه زغفران دم کرده ، به غذا اضافه کنید و هم بزنید، در تابه را بردارید ، حرارت را زیاد کنید تا آب اضافه کشک کشیده شود.

مرحله 7

پس از کشیده شدن آب ، زیر تابه را خاموش کنید ، و 15 دقیقه زمان بدهید تا مواد بدون حرارت اضافی جا بیفتند.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی کشک بادمجان

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۷۲.۱۸ - %
چربی کل ۳.۵۳ - %
    چربی اشباع شده ۰.۳۱ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۲.۵۶ ۰ %
کربوهیدرات کل ۶.۶۹ ۵ %
    فیبر رژیمی ۳.۰۰ - %
    قند ۳.۳۵ - %
پروتئین ۴.۹۱ ۹ %
ویتامین A ۳۶.۴۴ ۴ %
کلسیم ۳۶.۱۱ ۴ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.