طرز تهیه سیب زمینی شکم پر


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۸

clapping

۰

cooking

۰

سیب زمینی شکم پر

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


یک غذای بسیار لذیذ که می توانید آن ها به عنوان میان وعده یا وعده غذایی میل کنید و لذت ببرید.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت
۱۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

در مرحله اول فر را روی 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. با استفاده از چنگال سیب زمینی ها را را سوراخ کرده و به مدت حدود 1 ساعت درون فر قرار دهید تا نرم شوند.

تصویر  مرحله 1 پخت سیب زمینی شکم پر

مرحله 2

کالباس را دورن تابه ای ریخته و بر روی حرارت متوسط قرار دهید. آن را تفت دهید تا قهوه ای شود و سپس کنار بگذارید.

مرحله 3

کره را بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا به آرامی آب شود سپس پیاز ، قارچ ، فلفل قرمز ، پودر سیر ، فلفل ، پیازچه و نمک را درون تابه ریخته و هم بزنید تا زمانی که پیاز ها نرم شوند.

مرحله 4

سیب زمینی ها را از فر خارج کرده ، دو نیم کرده و وسط آنها را بوسیله قاشق کمی خالی کنید.

مرحله 5

خامه و نیمی از پنیر را به مخلوط اضافه کنید و درون سیب زمینی را با مواد پر کنید. کالباس را به همراه پنیر باقیمانده بر روی مواد ریخته و سیب زمینی ها را 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر آب و رویه ی آن قهوه ای شود.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سیب زمینی شکم پر

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۳۰.۱۶ - %
چربی کل ۶.۴۸ - %
    چربی اشباع شده ۳.۰۸ - %
    چربی ترانس ۰.۰۹ - %
کلسترول ۱۵.۵۴ - %
سدیم ۴۱۰.۹۲ ۲۷ %
کربوهیدرات کل ۱۵.۴۵ ۱۲ %
    فیبر رژیمی ۱.۶۴ - %
    قند ۱.۳۷ - %
پروتئین ۳.۱۲ ۶ %
ویتامین A ۲۷۵.۱۳ ۳۱ %
کلسیم ۴۰.۹۰ ۴ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.