طرز تهیه کوکتل هندوانه و خیار


clapping

۱ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۱ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


نسرین کاردان

نسرین کاردان

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۲۸

clapping

۱

cooking

۱

کوکتل هندوانه و خیار

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


نوشیدنی های سرد یا به اصطلاح سردنوش ها در فصول گرم طرفداران زیادی پیدا می کنند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه یکی از این نوشیدنی های لذیذ را با شما در میان بگذاریم.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت
۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

در ابتدا خیار و هنوانه را به شکل مکعب های کوچک تقسیم کرده و هسته های هندوانه را بگیرید و تعدادی از انها را برای تزئین جدا کنید و بقیه را درون مخلوط کن بریزید.

تصویر  مرحله 1 پخت کوکتل هندوانه و خیار

مرحله 2

میوه ها را تا زمانی که کاملا پوره نشده اند توسط مخلوط کن ، مخلوط کنید.

مرحله 3

مخلوط بدست آمده را از صافی رد کرده و داخل ظرفی بریزید و آب میوه هایی که در صافی گیر کرده اند را با فشار قاشق به صافی ، به آن اضافه کنید.

مرحله 4

آب لیمو ترش را دورن ظرف کوچکی ریخته و عسل را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله 5

ترکیب عسل و آب لیمو را به نوشیدنی اضافه کنید و آن را درون 4 ظرفی که با یخ پر شده اند بریزید و نوش جان کنید (میتوانید از تکه های خیار و هندوانه که جدا کرده بودیم برای تزئین استفاده کنید)

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی کوکتل هندوانه و خیار

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۳۵.۰۹ - %
چربی کل ۰.۱۶ - %
    چربی اشباع شده ۰.۰۳ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۱.۴۶ ۰ %
کربوهیدرات کل ۹.۱۶ ۷ %
    فیبر رژیمی ۰.۷۲ - %
    قند ۷.۴۳ - %
پروتئین ۰.۶۵ ۱ %
ویتامین A ۳۶۹.۹۶ ۴۱ %
کلسیم ۱۰.۶۲ ۱ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.