طرز تهیه اسنک سیب زمینی


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۲۹

clapping

۰

cooking

۰

اسنک سیب زمینی

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


اگر میخواهید با موادی ساده و در دسترس و به آسانی یک میان وعده خوشمزه تهیه کنید ، می توانید اسنک سیب زمینی را امتحان کنید.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۵ دقیقه

مدت زمان پخت
۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

سیب زمینی ها را پوست گرفته ، رنده کرده و همراه با تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران داخل غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید.

تصویر  مرحله 1 پخت اسنک سیب زمینی

مرحله 2

میزان لازم از روغن را داخل تابه ای داغ کرده و مواد را بصورت قاشقی یا یکنواخت درون آن سرخ کنید.

مرحله 3

پس از سرخ شده ، روغن آنها بگیرید (روی دستمال آشپزخانه بچینید). یک طرف نان ها سس گوجه فرنگی و در طرف دیگر سس مایونز مالیده و مواد سرخ شده به شکلی روی نان قرار دهید که بیرون نزند.

مرحله 4

روی کوکو را با خیارشور ورقه شده و پنیر گودا پوشانده و داخل ساندویچ ساز قرار دهید. کمی صبر کنید تا غذای شما آماده شود.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی اسنک سیب زمینی

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۲۷۲.۹۰ - %
چربی کل ۲۰.۱۰ - %
    چربی اشباع شده ۴.۱۶ - %
    چربی ترانس ۰.۰۱ - %
کلسترول ۷۶.۷۷ - %
سدیم ۳۲۹.۳۶ ۲۲ %
کربوهیدرات کل ۱۷.۶۴ ۱۴ %
    فیبر رژیمی ۱.۰۳ - %
    قند ۳.۳۳ - %
پروتئین ۶.۴۰ ۱۱ %
ویتامین A ۱۵۷.۶۱ ۱۸ %
کلسیم ۷۹.۶۰ ۸ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.