تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
یکی از مواد لازم برای تهیه سمبوسه ، خمیر آن است که در این بخش به طرز تهیه آن می پردازیم.
مرحله 1
مایه خمیر را داخل یک پیمانه آب نسبتا داغ بریزید و آن را کاملا مخلوط کنید تا حل شود.
مرحله 2
داخل یک کاسه بزرگ ، آرد و نمک را بریزید و آنها را مخلوط کنید. سپس مخلوط آب گرم و مایه خمیر را به آرامی به مخلوط آرد اضافه کنید و آنها را کم کم مخلوط کنید.
مرحله 3
خمیر ار با دست و قاشق چوبی مخلوط کنید. روغن را به روی آن اضافه کرده و سپس آن را کمی ورز دهید تا خمیر حالت لاستیک پیدا کند.
مرحله 4
خمیر را به قطعات مساوی ، از هم تقسیم و گلوله کنید (حدود 10 الی 12 قطعه). سپس روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم بگذارید تا خمیر ها ورآیند.
مرحله 5
زمانی که میخواهید مواد سمبوسه را داخل خمیرها بریزید ، ابتدا گلوله های خمیری را با وردنه باز کنید. به طوری که ضخامت خمیر ها 3 میلیمتر شود و بعد مایه خمیر را طبق دستور تهیه کنید و داخل خمیر قرار دهید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۳۶۴.۰۰ | - % |
چربی کل | ۲.۱۸ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۲۸ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۰.۰۰ | - % |
سدیم | ۵۹۹.۴۹ | ۴۰ % |
کربوهیدرات کل | ۷۳.۸۹ | ۵۷ % |
فیبر رژیمی | ۲.۸۸ | - % |
قند | ۰.۲۶ | - % |
پروتئین | ۱۰.۳۷ | ۱۹ % |
ویتامین A | ۰.۰۰ | ۰ % |
کلسیم | ۱۵.۱۲ | ۲ % |
نظرات کاربران