طرز تهیه خمیر سمبوسه


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۱

clapping

۰

cooking

۰

خمیر سمبوسه

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


یکی از مواد لازم برای تهیه سمبوسه ، خمیر آن است که در این بخش به طرز تهیه آن می پردازیم.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۸۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

مایه خمیر را داخل یک پیمانه آب نسبتا داغ بریزید و آن را کاملا مخلوط کنید تا حل شود.

تصویر  مرحله 1 پخت خمیر سمبوسه

مرحله 2

داخل یک کاسه بزرگ ، آرد و نمک را بریزید و آنها را مخلوط کنید. سپس مخلوط آب گرم و مایه خمیر را به آرامی به مخلوط آرد اضافه کنید و آنها را کم کم مخلوط کنید.

مرحله 3

خمیر ار با دست و قاشق چوبی مخلوط کنید. روغن را به روی آن اضافه کرده و سپس آن را کمی ورز دهید تا خمیر حالت لاستیک پیدا کند.

مرحله 4

خمیر را به قطعات مساوی ، از هم تقسیم و گلوله کنید (حدود 10 الی 12 قطعه). سپس روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم بگذارید تا خمیر ها ورآیند.

مرحله 5

زمانی که میخواهید مواد سمبوسه را داخل خمیرها بریزید ، ابتدا گلوله های خمیری را با وردنه باز کنید. به طوری که ضخامت خمیر ها 3 میلیمتر شود و بعد مایه خمیر را طبق دستور تهیه کنید و داخل خمیر قرار دهید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی خمیر سمبوسه

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۳۶۴.۰۰ - %
چربی کل ۲.۱۸ - %
    چربی اشباع شده ۰.۲۸ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۵۹۹.۴۹ ۴۰ %
کربوهیدرات کل ۷۳.۸۹ ۵۷ %
    فیبر رژیمی ۲.۸۸ - %
    قند ۰.۲۶ - %
پروتئین ۱۰.۳۷ ۱۹ %
ویتامین A ۰.۰۰ ۰ %
کلسیم ۱۵.۱۲ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.