طرز تهیه شربت آلبالو


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۲۸

clapping

۰

cooking

۰

شربت آلبالو

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


شربت ها در فصول گرم طرفداران زیادی پیدا می کنند . در این بخش به طرز تهیه یکی از پر طفدارترین نوشیدنی ها یعنی شربت آلبالو می پردازیم.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۴۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۸ نفر


مواد تشکیل دهنده



مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

آلبالو ها را شسته و دانه آنها را بگیرید. 4 لیوان آب روی شکر در قابلمه ای ریخته و بجوشانید تا قوام بیاید. سپس با صافی آن را صاف کنید و آلبالو ها را داخل ان بریزید و بگذارید جش بزند و رنگ بیندازد. توجه داشته باشید که آلبالو ها له نشوند چون شربت کدر خواهد شد.

تصویر  مرحله 1 پخت شربت آلبالو

مرحله 2

پس از آن که آلبالو ها خوب رنگ انداختند و قوام شربت مناسب شد ، آن را از صافی (که بهتر است پارچه ای باشد) رد کنید. شربت اماده است.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی شربت آلبالو

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۲۷۴.۶۷ - %
چربی کل ۰.۱۰ - %
    چربی اشباع شده ۰.۰۲ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۱.۶۷ ۰ %
کربوهیدرات کل ۷۰.۷۱ ۵۴ %
    فیبر رژیمی ۰.۵۳ - %
    قند ۶۹.۳۶ - %
پروتئین ۰.۳۳ ۱ %
ویتامین A ۴۲۷.۶۷ ۴۸ %
کلسیم ۶.۰۰ ۱ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.