تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۲
۰
۰
شربت ها در فصول گرم طرفداران زیادی پیدا می کنند . در این بخش به طرز تهیه یکی از پر طفدارترین نوشیدنی ها یعنی شربت آلبالو می پردازیم.
مرحله 1
آلبالو ها را شسته و دانه آنها را بگیرید. 4 لیوان آب روی شکر در قابلمه ای ریخته و بجوشانید تا قوام بیاید. سپس با صافی آن را صاف کنید و آلبالو ها را داخل ان بریزید و بگذارید جش بزند و رنگ بیندازد. توجه داشته باشید که آلبالو ها له نشوند چون شربت کدر خواهد شد.
مرحله 2
پس از آن که آلبالو ها خوب رنگ انداختند و قوام شربت مناسب شد ، آن را از صافی (که بهتر است پارچه ای باشد) رد کنید. شربت اماده است.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۲۷۴.۶۷ | - % |
چربی کل | ۰.۱۰ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۰۲ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۰.۰۰ | - % |
سدیم | ۱.۶۷ | ۰ % |
کربوهیدرات کل | ۷۰.۷۱ | ۵۴ % |
فیبر رژیمی | ۰.۵۳ | - % |
قند | ۶۹.۳۶ | - % |
پروتئین | ۰.۳۳ | ۱ % |
ویتامین A | ۴۲۷.۶۷ | ۴۸ % |
کلسیم | ۶.۰۰ | ۱ % |
نظرات کاربران