تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
۰
۰
یکی از شربت های سنتی ایرانی است که از دیرباز مهمان فصول گرم بوده است.
مرحله 1
شکر را با هفت لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.
مرحله 2
همان طوری که قابلمه روی حرارت است چند برگ نعنای تازه تمیز کرده و با نخ به هم ببندید و داخل شکر و آب بگذارید تا شربت به اصطلاح قوام بیایدو آرام آرام طعم نعنا را به خود بگیرد.
مرحله 3
شربت که قوام آمد ، سرکه را داخل قابلمه شربت ریخته و پس از اینکه شربت چند دقیقه جوشید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
مرحله 4
بعد از اینکه شربت سرد شد ، آن را از صافی رد کنید و در شیشه ای تمیز و خشک بریزید( باید آن را در جای خنک نگهدارید)
مرحله 5
در مرحله آخر ، کمی زعفران دم کرده هم به شربت اضافه کنید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۲۵۲.۷۰ | - % |
چربی کل | ۰.۰۰ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۰۰ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۰.۰۰ | - % |
سدیم | ۱.۴۰ | ۰ % |
کربوهیدرات کل | ۶۳.۶۰ | ۴۹ % |
فیبر رژیمی | ۰.۰۱ | - % |
قند | ۶۳.۴۸ | - % |
پروتئین | ۰.۰۰ | ۰ % |
ویتامین A | ۳.۱۲ | ۰ % |
کلسیم | ۲.۹۸ | ۰ % |
نظرات کاربران