شربت سکنجبین

شربت سکنجبین

یکی از شربت های سنتی ایرانی است که از دیرباز مهمان فصول گرم بوده است. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۸ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی شربت سکنجبین

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

شکر را با هفت لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.

مرحله 2

همان طوری که قابلمه روی حرارت است چند برگ نعنای تازه تمیز کرده و با نخ به هم ببندید و داخل شکر و آب بگذارید تا شربت به اصطلاح قوام بیایدو آرام آرام طعم نعنا را به خود بگیرد.

مرحله 3

شربت که قوام آمد ، سرکه را داخل قابلمه شربت ریخته و پس از اینکه شربت چند دقیقه جوشید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

مرحله 4

بعد از اینکه شربت سرد شد ، آن را از صافی رد کنید و در شیشه ای تمیز و خشک بریزید( باید آن را در جای خنک نگهدارید)

مرحله 5

در مرحله آخر ، کمی زعفران دم کرده هم به شربت اضافه کنید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.