یکی از شربت های سنتی ایرانی است که از دیرباز مهمان فصول گرم بوده است. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۲۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۸ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
شکر را با هفت لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.
مرحله 2
همان طوری که قابلمه روی حرارت است چند برگ نعنای تازه تمیز کرده و با نخ به هم ببندید و داخل شکر و آب بگذارید تا شربت به اصطلاح قوام بیایدو آرام آرام طعم نعنا را به خود بگیرد.
مرحله 3
شربت که قوام آمد ، سرکه را داخل قابلمه شربت ریخته و پس از اینکه شربت چند دقیقه جوشید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
مرحله 4
بعد از اینکه شربت سرد شد ، آن را از صافی رد کنید و در شیشه ای تمیز و خشک بریزید( باید آن را در جای خنک نگهدارید)
مرحله 5
در مرحله آخر ، کمی زعفران دم کرده هم به شربت اضافه کنید.
نظرات