مربای زردآلو

مربای زردآلو

شاید بتوان گفت صبحانه مهم ترین وعده غذایی است و مربا ها عضوی جدایی ناپذیر از این وعده غذایی هستند. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۴۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۱ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی مربای زردآلو

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

در مرحله اول زردآلو ها را خوب شسته و سپس هسته های آنها را جدا کنید. شکر را به همراه 2 لیوان آب بجوشانید و زمانی که محلول آب و شکر قوام آمد ، زمان بدهید تا خنک شود.

مرحله 2

زردآلو ها را به محلول آب و شکر اضافه کنید و ظرف حاوی ترکیب را روی حرارت ملایم و یکنواخت قرار دهید تا جوشیده و زردآلو ها بپزد.(مراقب باشید زردآلوها له نشود)

مرحله 3

آبلیمو را اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید و درون ظروف شیشه ای در یخچال نگهداری کنید.