طرز تهیه مربای زردآلو


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۳۱

clapping

۰

cooking

۰

مربای زردآلو

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


شاید بتوان گفت صبحانه مهم ترین وعده غذایی است و مربا ها عضوی جدایی ناپذیر از این وعده غذایی هستند.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۴۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۱ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

در مرحله اول زردآلو ها را خوب شسته و سپس هسته های آنها را جدا کنید. شکر را به همراه 2 لیوان آب بجوشانید و زمانی که محلول آب و شکر قوام آمد ، زمان بدهید تا خنک شود.

تصویر  مرحله 1 پخت مربای زردآلو

مرحله 2

زردآلو ها را به محلول آب و شکر اضافه کنید و ظرف حاوی ترکیب را روی حرارت ملایم و یکنواخت قرار دهید تا جوشیده و زردآلو ها بپزد.(مراقب باشید زردآلوها له نشود)

مرحله 3

آبلیمو را اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید و درون ظروف شیشه ای در یخچال نگهداری کنید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی مربای زردآلو

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۷۳.۹۵ - %
چربی کل ۰.۲۴ - %
    چربی اشباع شده ۰.۰۲ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۱.۱۷ ۰ %
کربوهیدرات کل ۴۴.۱۵ ۳۴ %
    فیبر رژیمی ۱.۲۵ - %
    قند ۴۲.۸۹ - %
پروتئین ۰.۸۷ ۲ %
ویتامین A ۱۱۹۵.۰۴ ۱۳۳ %
کلسیم ۸.۵۰ ۱ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.