تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۰
۰
۰
نخود پلو یکی از غذاهای معروف ترکی می باشد که در شهر ترکیه محبوببت بسیاری دارد، این غذای خوشمزه در اصل با مرغ ریش ریش شده طبخ می شود ولی نخود پلو را با گوشت خورشتی یا چرخ کرده و یا ساده نیز می توان تهیه کنید.
مرحله 1
ابتدا مرغ را با پیاز و برگ بو فلفل سیاه و نمک داخل قابلمه ریخته و مقداری رو آن آب می ریزیم و روی حرارت گذاشته تا مرغ پخته شود سپس مرغ را ریش ریش کرده و کنار می گذاریم.
مرحله 2
نخود را که از شب قبل خیس کرده و چند بار آبش را عوض کردیم داخل قابلمه می ریزیم و کمی نمک اضافه می کنیم و می گذاریم تا پخته شود ( می توانید از زودپز و یا کنسرو نخود حاضری برای سریع تر شدن مراحل پخت استفاده کنید).
مرحله 3
برنج را با مقداری آب و نمک از قبل خیس کنید روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد در همین حین نخود ها را به برنج اضافه و مخلوط می کنیم سپس آبکش کرده و ته قابلمه کره ریخته و ته دیگ مورد نظر می گذاریم و نخود پلو را بمدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه دم می گذاریم سپس در ظرف سرو کشیده و کنارش مرغ ها ریش ریش شده را اضافه می کنیم . نوش جان
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۴۳.۸۰ | - % |
چربی کل | ۲.۰۰ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۵۹ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۸.۶۳ | - % |
سدیم | ۶۵.۳۵ | ۴ % |
کربوهیدرات کل | ۲۴.۴۶ | ۱۹ % |
فیبر رژیمی | ۲.۱۴ | - % |
قند | ۱.۱۸ | - % |
پروتئین | ۶.۵۴ | ۱۲ % |
ویتامین A | ۲۶.۶۱ | ۳ % |
کلسیم | ۲۰.۳۴ | ۲ % |
نظرات