طرز تهیه سالاد لبو با پیاز


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


نسرین کاردان

نسرین کاردان

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۵

clapping

۰

cooking

۰

سالاد لبو با پیاز

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. یکی از انواع این سالاد ها، سالاد لبو است. این سالاد را می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و یا عصرانه در تولد ها سرو نمود.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه سالاد خوشمزه با لبو و پیاز قرمز در ابتدای کار، لبو ها را شسته و با کمی آب درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. درب قابلمه را می بندیم تا بپزد. وقتی که لبو ها پخته شد، از روی حرارت برداشته و صبر می کنیم تا خنک شود.

مرحله 2

سپس آن را به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم. جعفری و شوید را هم شسته و ریز ساطوری می کنیم. سیر را هم رنده کرده و تمامی مواد را درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله 3

یک کاسه دیگر برداشته و سس آن را تهیه می کنیم. درون یک کاسه کوچک، ماست و سس مایونز و روغن زیتون و آب لیمو و سرکه را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. عسل و نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله 4

سپس نعنای تازه را شسته و ساطوری می کنیم و به سس اضافه می کنیم. می توان از نعنا خشک نیز استفاده کرد.مواد سس را به سالاد اضافه کرده و به آرامی با هم مخلوط می کنیم. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سالاد لبو با پیاز

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۸۶.۷۴ - %
چربی کل ۵.۲۰ - %
    چربی اشباع شده ۱.۰۲ - %
    چربی ترانس ۰.۰۱ - %
کلسترول ۳.۶۸ - %
سدیم ۲۶۴.۶۵ ۱۸ %
کربوهیدرات کل ۸.۹۸ ۷ %
    فیبر رژیمی ۱.۴۰ - %
    قند ۶.۵۵ - %
پروتئین ۱.۸۲ ۳ %
ویتامین A ۲۵۸.۳۷ ۲۹ %
کلسیم ۳۹.۹۹ ۴ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.